Best Flex Update | COVID-19

Best Flex Update | COVID-19

Vragen en antwoorden over de maatregelen

Een situatie zoals nu met het coronavirus is in Nederland natuurlijk nog niet eerder op deze schaal voorgekomen. 

Bij Best Flex op kantoor houden we het laatste nieuws rondom het virus uitgebreid in de gaten. Natuurlijk houden we ons aan de maatregelen die door het RIVM worden geadviseerd en die door de overheid worden gesteld. Omdat we het belangrijk vinden om onze (toekomstige) medewerkers en (toekomstige) klanten we houden jullie graag op de hoogte.

Wij informeren onze medewerkers en klanten dagelijks over het laatste nieuws via e-mail en whatsapp.
Waar de meeste mensen worden gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken, moeten mensen die in de zorg werken natuurlijk naar hun werkplek kunnen gaan. Wij hebben onze medewerkers dringend geadviseerd om thuis te blijven wanneer zij én koorts én luchtwegklachten hebben.

Welke maatregelen treffen we op het kantoor van Best Flex:

  • Het kantoor van Best Flex blijft open en bereikbaar.
  • Op het kantoor van Best Flex zijn elke dag maximaal 2 collega’s aanwezig.
  • De rest van de collega’s van kantoor werkt thuis en is bereikbaar.
  • We zijn nog steeds bereikbaar via telefoon en via email.
  • Als je naar ons telefoonnummer belt, 085 070 4160, dan krijg je nu het bandje dat je verbonden bent met de spoedlijn (mogelijk gaat het bandje eraf). Kies 1 en je krijgt de planning aan de telefoon.
  • Heb je een vraag die niet voor de planning is dan zullen zij deze doorgeven aan een van de andere collega’s en bellen ze jou zo snel mogelijk terug.
  • We willen je vragen om zoveel mogelijk te mailen (info@bestflex.nl) in plaats van te bellen, daar proberen we zo snel mogelijk op te reageren.

Wil je je bij ons inschrijven?
Als je je goed voelt en je beschikbaar bent om in de (thuis)zorg te werken, dan kun je hier nu ontzettend veel mensen mee helpen. Wij hebben dagelijks contact met de locaties waar onze medewerkers worden ingezet en wij laten hen direct weten als wij meer mensen beschikbaar hebben.

De druk op het zorgpersoneel is erg hoog, dus er is heel veel behoefte aan ondersteuning.

Jij maakt het verschil! 

Als je je als medewerker bij ons wilt inschrijven, dan kan dit natuurlijk gewoon. Je kunt het inschrijfformulier invullen op www.bestflex.nl/inschrijven .
Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nu medewerkers in de (thuis)zorg nodig? 
Bij Best Flex werken veel (thuis)zorgmedewerkers op flexibele basis. Wij hebben al onze medewerkers gevraagd om bij te springen waar zij kunnen. Naast medewerkers op niveau 2, 2+, 3 en 4, hebben wij ook een bestand met studenten van diverse zorgopleidingen die graag helpen. Bel of mail ons gerust als je benieuwd bent of Best Flex iets voor jouw locatie kan betekenen.

Heb je nog vragen?
Bel ons op 085-070 4160
Mail ons op info@bestflex.nl

Wij wensen iedereen veel wijsheid en gezondheid en staan graag voor jullie klaar!

Groeten,

Het team van Best Flex