Bel ons! 085-0704160

Doktersassistent meerdere regio’s

Regio: Voorne-Putten, Rotterdam, Schiedam

Aantal uur: in overleg 

Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar doktersassistenten.

Als doktersassistent heb je gegarandeerd een afwisselende baan in een leuk team van specialisten. Bij de meeste praktijken werken meerdere huisartsen, maar ook specialisten en collega-assistenten. Samen zorgen jullie ervoor dat de patiënten van de praktijk vriendelijk en vakkundig geholpen worden. Elke dag is anders! Als doktersassistent voer je zelfstandig verpleegtechnische handelingen uit (denk aan bloed afnemen, maken van ECG, etc.) en heb je ook verschillende administratieve taken. Een rijbewijs en het bezit van een eigen auto zijn best wel handig, maar niet noodzakelijk. Heb je dat niet? Dan denk Best Flex graag mee over een fijne oplossing, want wij vinden het belangrijk dat jij lekker je werk kunt doen!

We hebben verschillende vacatures in meerdere regio’s. Daarom is het aantal uren dat je wilt werken nog in overleg!

Wat verwachten we van jou?

Het is fijn als je al wat ervaring hebt als doktersassistent, zodat je gemakkelijk zelfstandig aan de slag kunt en weet wat er van je verwacht wordt. Natuurlijk is er een team waarin je werkt, dus er is altijd voldoende begeleiding en je staat er dus zeker niet alleen voor.

We verwachten dat je de Nederlandse taal goed spreekt en verstaat en dat je over goede sociale vaardigheden beschikt. Een zonnig humeur is ook een pré. Omdat je ook administratieve taken krijgt, vinden we zorgvuldigheid ook belangrijk.

We vragen je ook om een verklaring omtrent gedrag (VOG) als je je bij ons inschrijft.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Je kunt bij ons flexibel werken en zelf je rooster bepalen, maar we helpen je ook graag bij je zoektocht naar een vaste baan of tijdelijke detachering. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we hebben ook een kantoor in Rotterdam. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier. Lees bijvoorbeeld hoe Marleen en Janneke het vinden om voor Best Flex te werken.

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier.
Ben je nieuwsgierig en heb je vragen over deze functie of over werken via Best Flex in het algemeen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen. Ons enthousiaste team staat voor je klaar en helpt je graag verder! Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 4160 en vraag naar Elles.