Bel ons! 085-0704160

Doktersassistent Regio Rotterdam

Regio: Rotterdam

Aantal uur: 16-20 uur per week 

Een afwisselende baan een fijn team in de regio Rotterdam. Als doktersassistent voer je zelf verpleegtechnische handelingen uit (denk aan bloed afnemen, maken van ECG, etc.) en voer je diverse administratieve taken uit. Een rijbewijs is noodzakelijk en bezit van een eigen auto is best wel handig. Heb je dat niet? Dan denk Best Flex graag mee over een fijne oplossing, want wij vinden het belangrijk dat jij lekker je werk kunt doen!

Het gaat in deze vacatures om een 16 tot 20 uur per week. Wil je liever meer werken? Dan hebben we voor meer afwisseling nog veel meer goede ideeën voor je in petto! We vinden het leuk als je je bij ons inschrijft of even contact opneemt.

Wat verwachten we van jou?

Het is fijn als je al wat ervaring hebt als doktersassistent, zodat je gemakkelijk zelfstandig aan de slag kunt en weet wat er van je verwacht wordt. Natuurlijk is er een team waarin je werkt, dus er is altijd voldoende begeleiding en je staat er dus zeker niet alleen voor.

We verwachten dat je de Nederlandse taal goed spreekt en verstaat en dat je over goede sociale vaardigheden beschikt. Een zonnig humeur is ook een pré. Omdat je ook administratieve taken krijgt, vinden we zorgvuldigheid ook belangrijk.

We vragen je ook om een verklaring omtrent gedrag (VOG) als je je bij ons inschrijft.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Je kunt bij ons flexibel werken en zelf je rooster bepalen, maar we helpen je ook graag bij je zoektocht naar een vaste baan of tijdelijke detachering. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we hebben ook een kantoor in Rotterdam. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier. Lees bijvoorbeeld hoe Marleen en Janneke het vinden om voor Best Flex te werken.

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!