Bel ons! 085-0704160

Bent u op zoek naar deskundig en gemotiveerd personeel dat snel inzetbaar is? Best Flex biedt oplossingen op maat voor (tijdelijke) tekorten in uw personeelsbestand!

Best Flex onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die zij geeft aan opdrachtgever en kandidaat.

Een opdrachtgever en kandidaat moeten bij elkaar passen en daarbij gaat het niet alleen om functie-eisen, maar juíst ook om persoonlijkheid! Om deze ‘klik’ te kunnen maken, is persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever belangrijk. Wij willen uw bedrijf leren kennen, zodat we een goede match kunnen maken.

Ook besteden we veel aandacht aan onze kandidaten en houden intensief contact over hun wensen en behoeften. Ook als iemand aan het werk is gaan, houden wij contact. We vinden het belangrijk dat iemand plezier in het werk heeft en zijn of haar persoonlijke doelen weet te behalen. Dat werkt motiverend. En…gemotiveerde medewerkers functioneren beter!

Hoewel wij snel helpen met de oplossing voor tekorten in uw personeelsbestand en korte lijnen hebben, streven wij naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij geloven dat een goede en langdurende samenwerking bijdraagt aan betere kwaliteit.

Bent u benieuwd of Best Flex een oplossing heeft voor uw personeelsuitdaging? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak met één van onze medewerkers.

Heeft u een uitdaging in de personeelsbezetting voor vaste uren in een langere periode? Bijvoorbeeld wanneer u een tijdelijk project heeft, of bij vervanging bij ziekte. Wanneer u wel voor langere periode extra hulp kunt gebruiken, maar geen nieuwe medewerkers in dienst wilt nemen, kunt u Best Flex inschakelen. Wij gaan voor u met plezier op zoek naar de juiste kandidaat!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u een tijdelijke uitdaging met de personeelsbezetting? Wij zorgen voor personeel op de momenten dat u iemand nodig heeft. Dit kan in een vakantieperiode zijn, of wanneer u gedurende enkele diensten vervanging zoekt bij ziekte. Ook kan het prettig zijn beschikking te hebben over een bestand met professionele medewerkers die op piekmomenten bij u in kunnen springen. Best Flex is een betrokken bureau dat direct aan de slag gaat om de gaten in uw personeelsplanning in te vullen! Door onze persoonlijke werkwijze weten wij direct welke medewerkers beschikbaar zijn voor uw aanvraag.

Wilt u meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Heeft u een vacature, maar zelf geen tijd om het selectieproces met aandacht op te volgen? Of weet u niet goed waar u de juiste kandidaat vandaan moet halen? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk! Wij zoeken met veel plezier de juiste kandidaten voor uw vacature. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, bel ons voor een vrijblijvende afspraak!