Bel ons! 085-0704160

Heb je op dit moment geen werk, of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je graag op flexibele tijden werken zonder vast rooster, of ben je juist op zoek naar een vaste baan? Wij helpen je graag met het vinden van de baan die bij je past. Ook als ZZP’er kun je bij ons terecht voor een aanvulling op je huidige opdrachten. Ben je nog aan het studeren, maar wil je in je vrije uren alvast wat werkervaring opdoen? Je kunt bij ons ’s avonds of in het weekend al direct aan de slag! In de vakantieperiodes hebben wij verschillende projecten bij onze opdrachtgevers, waardoor je via Best Flex ook gemakkelijk aan leuk vakantiewerk kunt komen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kandidaten en zorgen er graag voor dat je met plezier aan het werk gaat!

Via Best Flex kun je snel aan de slag bij verschillende bedrijven in de (thuis)zorg in de regio’s Rotterdam, Spijkenisse-Voorne Putten en Goeree-Overflakkee. Wij hebben werk in alle soorten functies, van helpende zorg & welzijn niveau 2 en 2+ tot en met verpleegkundigen niveau 5. Of je nu maar een paar uur in de week wilt werken, of in een korte periode juist fulltime beschikbaar bent: bij ons bepaal je jouw eigen rooster. Je geeft elke week je beschikbaarheid aan ons door en je wensen en wij zorgen voor de planning. Het werk is afwisselend en wij zorgen dat je werkt bij bedrijven die bij je passen!

Is dit iets voor jou? Maak dan snel een afspraak, zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden!

Volg jij een opleiding voor een baan in de verzorging of verpleging en wil jij naast je studie graag werkervaring opdoen? Ook dan ben je erg welkom bij Best Flex. Vanaf niveau 2 kun je via Best Flex aan de slag op je vrije dagen, in de avonduren, in het weekend of tijdens je vakanties. Je kunt werken wanneer dat met jouw studie te combineren is en je kunt bij verschillende bedrijven ervaring opdoen. Zo kun je er direct alvast achter komen wat voor soort baan er bij je past als je jouw diploma op zak hebt!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Ben je er even tussenuit geweest en wil je graag weer aan het werk, maar weet je niet zeker of je nog bekwaam bent? Heb je vroeger een opleiding gedaan in de zorg, maar deze nooit afgemaakt? Als jij graag wil werken, helpen wij je om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn om het werk in de zorg weer op te pakken. Wij hebben werk voor alle niveaus en hebben goede contacten met de opleidingsinstanties.

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken, zodat wij je snel weer op weg kunnen helpen!