Kom op 20 november naar onze informatiemiddag!

Kom op 20 november naar onze informatiemiddag!

Hoe zie jij jouw carrière in de zorg?

De week van 18 tot en met 22 november 2019 is dit jaar omgedoopt tot de “Sterk in je Werk-Week”. Deze week is het tijd voor jou: voor jouw plannen, jouw dromen, jouw doelen. Zit je nog op de juiste plek? Waar wil je naar toe? Op welke manier ben jij het gelukkigst in je werk? Want zeg nu zelf, gelukkige mensen zijn ook leukere collega’s en betere zorgprofessionals. Je kunt veel beter aandacht geven en je werk goed uitvoeren als je zelf lekker in je vel zit. En daarom is het tijd voor jou en daar draagt ook Best Flex in deze week een steentje aan bij.

Best Flex organiseert op woensdag 20 november een gezellige en informatieve middag die je voorbereidt op jouw toekomst. Het wordt vooral een interactief programma waarbij je de verschillende mogelijkheden van werken en leren in de zorg kunt bespreken. Wat is het verschil tussen een flexibel contract en een overeenkomst als ZZP-er? En wat zijn de voordelen van een flexibele baan?
De activiteiten vinden plaats op onze nieuwe locatie in Rotterdam: in Het Industrie Gebouw op de Goudsesingel.
Kom je ook?
Kijk voor meer informatie over ons programma op www.bestflex.nl/sterkinjewerkweek
Voor meer informatie over de Sterk in je Werk week en de andere initiatieven in die week, kun je ook eens kijken op https://www.sterkinjewerkweek2019.nl/