Hoe ziet de zorg er in 2030 uit?

Hoe ziet de zorg er in 2030 uit?

Hoe ziet de zorg er in 2030 uit?

De week van 18 tot en met 22 november 2019 is dit jaar omgedoopt tot de “Sterk in je Werk-Week”. Deze week is het tijd voor jou: voor jouw plannen, jouw dromen, jouw doelen. Zit je nog op de juiste plek? Waar wil je naar toe? Op welke manier ben jij het gelukkigst in je werk? Want zeg nu zelf, gelukkige mensen zijn ook leukere collega’s en betere zorgprofessionals. Je kunt veel beter aandacht geven en je werk goed uitvoeren als je zelf lekker in je vel zit. En daarom is het tijd voor jou en daar draagt ook Best Flex in deze week een steentje aan bij.

De hele week organiseren wij verschillende inloopspreekuren, waarbij je op ons kantoor in Rotterdam kunt binnenlopen met al je vragen over (flexibel) werken en leren in de zorg. De tijden komen binnenkort hier op de website en op Facebook te staan. Deze inloop middagen worden georganiseerd op ons kantoor in Rotterdam, op de Goudsesingel 66.
Op woensdag 21 november organiseren wij verschillende activiteiten waaronder een brainstormlunch voor onze zakelijke relaties en overige genodigden. Die middag gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van werken in de zorg en welke rol wij hier met de verschillende bedrijven in kunnen spelen.
Ook voor alle zorgmedewerkers organiseren wij die dag verschillende activiteiten. Dit programma komt later online. Ben je heel nieuwsgierig en wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg dan onze pagina op Facebook.
Voor meer informatie over de Sterk in je Werk week en de andere initiatieven in die week, kun je ook eens kijken op https://www.sterkinjewerkweek2019.nl/