Bel ons! 085-0704160
Heb jij grip op jouw toekomst?

De week van 18 tot en met 21 november staat in het teken van jouw toekomst. Je hebt dromen, ideeën en plannen: jouw beeld van de toekomst. Werk, studie, een privé-leven, je rijbewijs halen, een eigen huis, een vakantie naar een warm land of elk weekend lekker dansen met je vrienden en vriendinnen. We zijn de hele dag online, ontvangen veel prikkels en er wordt de hele dag van alles van ons gevraagd. Hoe houd je dat allemaal in balans?

Daar draait de Sterk in je Werk-week om. De hele week kun je op veel verschillende locaties terecht voor workshops en activiteiten. Ook Best Flex organiseert in deze week een gezellige en informatieve middag die je voorbereidt op jouw toekomst. De activiteiten vinden plaats op onze nieuwe locatie in Rotterdam: in Het Industrie Gebouw op de Goudsesingel.

Wat gaan we organiseren? 

Kom gezellig kennismaken met Best Flex tijdens onze informatieve middag in Rotterdam! Je bent welkom op woensdag 20 november tussen 14.00 en 16.00, we sluiten de middag af rond 17.30 uur met een gezellige borrel. Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je bij verschillende professionals en collega’s terecht voor vragen en informatie over de volgende onderwerpen: 

Vraag advies over je CV, solliciteren en LinkedIn
Laat gratis een mooie profielfoto maken (incl. professionele visagie!)
Alles wat je wil weten over flexibel werken in de (thuis)zorg

Informatie over opleidingen tijdens je werk in de zorg
Krijg antwoord op al je vragen over werken als ZZP-er in de zorg

Voor meer informatie, vragen of om je aan te melden kun je contact opnemen met Best Flex, via info@bestflex.nl en via 085-070 4160.

Aanmelden is niet verplicht, je bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen en je kunt ook een vriend of vriendin meenemen! Of gewoon een kennis of buurvrouw, of misschien wel een tante die graag (weer) in de zorg wil werken en benieuwd is naar de verschillende mogelijkheden!

Nog even wachten...

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds