Bel ons! 085-0704160

Teammanager 32-36 uur Rotterdam

Regio: Rotterdam, zuid

Aantal uur: 32-36

Vind jij jouw uitdaging in het motiveren en aansturen van een team? Houd jij ervan het overzicht te houden, kun je goed zelfstandig beslissingen nemen en leg je makkelijk contact? Voor een zorgorganisatie zijn we op zoek naar een Teammanager Huishoudelijke Ondersteuning. In deze rol stuur je zelf ongeveer 10 planners aan, die op hun beurt weer een team van 70 tot 80 huishoudelijk medewerkers in de wijk aansturen.

Best Flex is niet alleen gespecialiseerd in flexibel werk, we kunnen je ook helpen aan een vaste baan. Het voordeel van Best Flex is dat je ook via ons aan de slag kunt om eerst eens te ervaren of deze nieuwe baan echt goed bij jou past.

Deze vacature is voor een contract van 32 of 36 uur met een bepaalde tijd. We brengen je graag direct in contact met onze klant, maar je kunt ook kiezen voor werken via Best Flex. Als je bij ons bent ingeschreven, kunnen wij je in jouw carrière begeleiden en kun je met ons groeien naar jouw volgende functie. Je staat zelf aan het roer en bepaalt jouw koers!

Wat verwachten we van jou?

Je bent een echte teamplayer. Je weet hoe je een team moet motiveren, maar ook hoe je collega’s kunt sturen. Je denkt vanuit samenwerkingen, maar je houdt ook rekening met de doelstellingen van de organisatie. Je bent flexibel en kunt goed meebuigen met veranderingen.
Je hebt HBO werk- of denkniveau, dat hoeft niet per se met diploma’s, je kunt het ook met werkervaring bereikt hebben. Je bent bekend in de regio groot Rotterdam en je hebt ervaring in de zorg. Je werkt samen met twee andere teammanagers van andere (deel) regio’s. Je rapporteert aan de manager Huishoudelijke Ondersteuning. Het is belangrijk dat je de branche goed kent! Je bent representatief en je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Wat is er voor jou?

  • Een goed salaris (schaal 50 CAO VVT)
  • Reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot een bedrijfsauto
  • Eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en goede pensioenregeling
  • Ruimte voor groei en opleidingsmogelijkheden
  • Maandelijkse borrels, maar ook sportieve extra’s

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we kunnen ook met je afspreken in Rotterdam. Zodra je bij ons bent ingeschreven hebben we vooral contact via telefoon en mail, maar je bent ook altijd welkom om langs te komen op kantoor. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Wil je weten wat onze medewerkers van werken bij Best Flex vinden? Lees dan de interviews met Janneke of Marleen!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!