Een geslaagde “Thuiszorg High Tea”!

Een geslaagde “Thuiszorg High Tea”!

Wat wil jij nog weten over werken in de thuiszorg?

Best Flex heeft veel werk in de (thuis)zorg. Of je nu in de ochtend, middag, avond of nacht wilt werken, in de zorg voor kinderen, volwassenen of senioren, intramuraal of extramuraal.. we hebben het allemaal.

Het leuke aan werken via Best Flex is dat je op deze manier ook wel eens iets nieuws kunt proberen. Een nieuwe afdeling, een nieuwe locatie, met nieuwe collega’s of andere zorgvragen.

We merkten dat er onder veel van onze collega’s vragen zijn over werken in de thuiszorg. Want waarom zijn dat zulke korte diensten? Sta je er dan helemaal alleen voor? En wat is het voordeel ten opzichte van intramurale zorg? We besloten om dit weer eens op de typische Best Flex manier aan te pakken: met een gezellige high tea. Onze collega’s op kantoor haastten zich naar de winkels om met tassen vol lekkers terug te komen en de vergaderruimte om te toveren tot een soort snoep-paradijs.

Een paar van onze thuiszorg-experts kwamen langs en de collega’s die eigenlijk wel eens meer wilden weten over dit werk. Met z’n allen hebben we heerlijk gesnoept, liters thee gedronken en gesproken over de voor- en nadelen van het werken in de thuiszorg.

Zo is het werk bijvoorbeeld heel goed te combineren met de zorg voor je gezin, heb je veel vrijheid binnen je planning, kun je het ook goed combineren met sport of andere hobby’s en bouw je vaak een bijzondere band op met de cliënten.

Lijkt werken in de thuiszorg jou ook leuk? Of twijfel je juist nog of het bij jou past? Neem dan snel eens contact op met Sonja of Sandra via 085 070 41 60 of stuur een mailtje naar info@bestflex.nl. We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s en vertellen je graag meer over werken bij Best Flex!