Bel ons! 085-0704160

Begeleiders niveau 4 (PBGZ, SPW of SPH) Zuid-Holland

Regio: Spijkenisse, Rotterdam, Albrandswaard, Delft en Den Haag

Aantal uur: flexibel

Heb jij een afgeronde opleiding in de zorg op niveau 4 (PGBZ, SPW of SPH), heb jij ervaring met de zorg en begeleiding van MVG cliënten? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de dagelijkse zorg voor deze cliënten? Dan hebben wij verschillende functies als ambulant of persoonlijke begeleider, die goed bij jou kunnen passen!

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde zorgopleiding op MBO niveau 4, bijvoorbeeld PW, PBGZ, PBSD, SPH of SPW. Je staat sterk in je schoenen en je bent stressbestendig. Je bent initiatiefrijk en neemt je verantwoordelijkheid. We hebben verschillende functies als begeleider open staan, dus er is er vast één die past bij jouw wensen. Als ambulant begeleider kun je kinderen of jongeren thuis of op school begeleiden voor een paar uurtjes per week. Dit kan ook in het weekend voorkomen. Dit kan een leuke functie zijn als je nog op zoek bent naar een uitdagende baan voor een paar uur per week (extra). Als persoonlijk begeleider krijg jij een aantal cliënten onder jouw verantwoordelijkheid voor wie je individuele zorg- en begeleidingsplannen opstelt, uitvoert en evalueert.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse). We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Je kunt je bij ons inschrijven en via ons je eigen diensten inplannen, waar en wanneer jij wilt. Wil je liever een vast contract en spreekt één van deze functies je aan? Ook dan helpen je we graag met je sollicitatie door je voor te stellen bij één van onze klanten die het best bij jouw wensen past.

Ben je benieuwd wat anderen over werken bij Best Flex zeggen? Lees dan nu het interview met onze collega Marleen!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier.
Ben je nieuwsgierig en heb je vragen over deze functie of over werken via Best Flex in het algemeen? Ons enthousiaste team staat voor je klaar en helpt je graag verder! Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 4160 en vraag naar Sonja of Sandra.