Bel ons! 085-0704160

Bemonsteraar Coronateam GGD (24 uur) Rotterdam

Regio: Rotterdam en Schiedam

Aantal uur: 24 uur of meer, ook in het weekend

Wil jij flexibel werken in vaste dienst? Bij ons kun je zoveel werken als je zelf wilt én je bepaalt zelf je rooster!

Het Coronavirus houdt ons land aardig in haar greep. Om de GGD van Rotterdam en Schiedam te ondersteunen in de test-straten, zoeken wij zorgmedewerkers die minimaal 3 dagen per week willen helpen bij het afnemen van coronatests.

Je wordt hiervoor getraind voordat je gaat beginnen. De werktijden zijn van maandag t/m zondag tussen 08.15 uur en 17.30 uur. Het gaat om minimaal 3 dagen (24 uur) per week, waarbij je ook een dag in het weekend werkt.
Het gaat om een periode van 3 maanden, met eventueel verlenging. Tijdens die eerste 3 maanden kun je geen verlof (vakantie) opnemen.

Wat verwachten we van jou?

Je bent als bemonsteraar verantwoordelijk voor het afnemen van corona testen en het registreren van de bemonstering. Dit gebeurt uiteraard onder zeer beschermde omstandigheden en volgens een strikte werkinstructie. Je wordt vooraf getraind, zodat je weet wat je kunt doen om jezelf te beschermen.

Er wordt in shifts gewerkt. Een dienst duurt nooit langer dan 1,5 uur. Hierna volgt een pauze waarna de dienst wordt hervat.
Cliënten komen met de auto de testlocatie in en worden vanuit de auto getest. Er wordt een keel en neuskweek afgenomen.

Het is belangrijk om te weten dat je te maken krijgt met verschillende soorten cliënten. Hierbij kunnen deze zeer ziek en bijvoorbeeld angstig zijn. Bij het afnemen van de kweek kunnen cliënten flink gaan hoesten. Je dient als bemonsteraar daarom met dit soort situaties om te kunnen gaan.

Om succesvol deze functie te kunnen uitoefenen:

  • Heb je een afgeronde MBO-4 of HBO-V opleiding nodig met medische achtergrond (MBO-verpleegkundigen, paramedici, doktersassistenten of co-assistenten)
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer is een pré, zodat je makkelijk op de locatie kunt komen.
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden
  • Ben je stressbestendig!
  • Kun je ook empathisch zijn en mensen op hun gemak stellen
  • Ben je accuraat
  • Kun je hygiënisch werken volgens de instructies.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we hebben ook een kantoor in Rotterdam. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier. Lees bijvoorbeeld hoe Marleen en Janneke het vinden om voor Best Flex te werken.

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier.
Ben je nieuwsgierig en heb je vragen over deze functie of over werken via Best Flex in het algemeen? Lees hier de veelgestelde vragen over werken bij Best Flex of vraag het ons enthousiaste team, zij staan voor je klaar en helpen je graag verder! Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 4160 en vraag naar Sonja of Sandra.