Bel ons! 085-0704160

Huishoudelijke Hulp Rotterdam

Regio: Rotterdam, Overschie, Schiebroek en Hillegersberg

Aantal uur: flexibel, in overleg

Wil jij flexibel werken in vaste dienst? Bij ons kun je zoveel werken als je zelf wilt én je bepaalt zelf je rooster!

Wij zoeken meerdere gezellige collega’s die zin hebben om andere mensen te helpen met huishoudelijke hulp in de volgende postcodegebieden:
3051 t/m 3054, 3042 en 3043.

Deze postcodes liggen in: Overschie, Schiebroek en Hillegersberg.

Het gaat in deze vacatures om een flexibel aantal uur per week, je kunt zelf aangeven welke momenten voor jou het best uitkomen. Wil je meer werken of op vaste dagen? Of ben je een langere periode beschikbaar? Dan hebben we bij andere relaties van ons ook verschillende mogelijkheden! We vinden het leuk als je je bij ons inschrijft of even contact opneemt.

Wat verwachten we van jou?

Je gaat zelfstandig aan de slag om mensen te helpen die zelf de huishoudelijke taken niet meer kunnen doen. De taken bestaan o.a. uit: stofzuigen, dweilen, wassen, stoffen, schoonmaken van sanitair, boodschappen doen etc. Dat is voor jou wel weggelegd, want je bent een Pietje Precies en je houdt van schoonmaken!

Daarnaast ben je natuurlijk ook een welkom gezelschap. We verwachten dat je de Nederlandse taal goed spreekt en verstaat en dat je het leuk vindt om een gezellige praatje te maken met de mensen waar je over de vloer komt. Een zonnig humeur is ook een pré. Je kunt goed zelfstandig werken en je ziet meteen wat er gedaan kan worden. Ook beschik je over een verantwoordelijkheidsgevoel.

We vragen je ook om een verklaring omtrent gedrag (VOG) als je je bij ons inschrijft.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we hebben ook een kantoor in Rotterdam. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier. Lees bijvoorbeeld hoe Marleen en Janneke het vinden om voor Best Flex te werken.

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier.
Ben je nieuwsgierig en heb je vragen over deze functie of over werken via Best Flex in het algemeen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen. Ons enthousiaste team staat voor je klaar en helpt je graag verder! Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 4160 en vraag naar Sonja of Sandra.