Bel ons! 085-0704160

Huishoudelijke hulp thuiszorg in Rotterdam

Regio: Rotterdam

Aantal uur: flexibel, in overleg

Heb jij (nog) geen afgeronde opleiding in de zorg, maar heb je wel affiniteit met ouderen en zou je graag in de zorg willen werken? Wij zijn altijd op zoek naar gezellige kandidaten (vanaf 17 jaar) die zin hebben om op flexibele basis te helpen in de zorg. Je hoeft hier geen ervaring op opleiding voor te hebben, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen en een zorgzaam type bent.

Wij zoeken meerdere nieuwe collega’s die het leuk vinden om andere mensen te helpen met huishoudelijke hulp. Het gaat om thuiszorg-routes in de volgende postcodegebieden: 3085, 3086, 3076, 3078, 3079, 3031, 3034, 3061, 3053, 3067, 3068, 3069. Deze wijken liggen in Kralingen, Zestienhoven, Schiebroek, Feyenoord en Rotterdam Zuid. Deze vacatures zijn net zo flexibel als jij: je kunt zelf aangeven welke momenten voor jou het best uitkomen. Wil je meer werken of op vaste dagen? Of ben je een langere periode beschikbaar? Dan hebben we ook verschillende mogelijkheden! We vinden het leuk als je je bij ons inschrijft of even contact opneemt.

We zoeken ook huishoudelijke hulpen intramuraal, in de regio’s Rotterdam, Sommelsdijk en Ouddorp. De taken zijn vergelijkbaar, alleen is het op afdelingen en/of appartementen van één gebouw, in plaats van op een thuiszorg-route. Ook hier zijn de uren in overleg. Het wisselt met aanvragen, we hebben veel losse diensten beschikbaar, maar ook opdrachten waar je tot een paar weken fulltime kunt werken.

Het salaris is conform CAO VVT. Wil je hier meer over weten? Stuur ons dan een berichtje!

Wat verwachten we van jou?

Je gaat zelfstandig aan de slag om mensen te helpen die zelf de huishoudelijke taken niet meer kunnen doen. De taken bestaan o.a. uit: stofzuigen, dweilen, wassen, stoffen, schoonmaken van sanitair, etc.
Dat is voor jou wel weggelegd, want je bent een Pietje Precies en je houdt van schoonmaken!

Daarnaast ben je natuurlijk ook een welkom gezelschap voor het maken van een dagelijks praatje. We verwachten dat je de Nederlandse taal goed spreekt en verstaat en dat je over goede sociale vaardigheden beschikt. Een zonnig humeur is ook een pré. Je kunt goed zelfstandig werken en je ziet meteen wat er gedaan kan worden. Ook beschik je over een verantwoordelijkheidsgevoel.

Omdat het hier om thuiszorg-routes gaat, is het handig als je een eigen fiets, scooter of auto hebt. We vragen je ook om een verklaring omtrent gedrag (VOG) als je je bij ons inschrijft.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we hebben ook een kantoor in Rotterdam. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier. Lees bijvoorbeeld hoe Marleen en Janneke het vinden om voor Best Flex te werken.

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier.
Ben je nieuwsgierig en heb je vragen over deze functie of over werken via Best Flex in het algemeen? Ons enthousiaste team staat voor je klaar en helpt je graag verder! Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 4160 en vraag naar Sandra.