Bel ons! 085-0704160

Jongerenconsulent 32-36 uur Rotterdam

Regio: Rotterdam

Aantal uur: 32-36

Rotterdam is een grote stad, met de daarbij horende grootstedelijke uitdagingen. Het jongerenloket is er voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die wat hulp kunnen gebruiken om op eigen benen te staan. Bij het jongerenloket ondersteun je deze jongeren met onderwijs, werk, inkomen en/of zorg.

Voor het jongerenloket zoeken we een jongerenconsulent. Iemand die affiniteit heeft met deze doelgroep, hun uitdagingen en problemen (her)kent en die ervaring heeft met wijkgericht werk.

Het is belangrijk dat jij met jouw enthousiasme jongeren kunt motiveren. Je kunt gesprekken voeren op elk niveau, om de juiste hulpvraag te kunnen achterhalen en te kunnen schakelen met alle partijen die hierbij kunnen ondersteunen. Je kunt planmatig werken en de resultaten analyseren.

Deze vacature is voor een jaarcontract van 32 tot 36 uur. Hierna zijn 2 verlengingen van 6 maanden mogelijk. We brengen je graag direct in contact met onze klant, maar je kunt ook kiezen voor werken via Best Flex. Als je bij ons bent ingeschreven, kunnen wij je in jouw carrière begeleiden en kun je met ons groeien naar jouw volgende functie. Je staat zelf aan het roer en bepaalt jouw koers! 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en bij voorkeur ook ervaring als jongerenconsulent. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met de uitvoering en toepassing van de Participatiewet. Ervaring met het registratiesysteem RMW en GIDSO is een pre.
Je kunt je goed inleven in de leefwereld van jongeren in Rotterdam tussen 16 en 27 jaar. 

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we kunnen ook met je afspreken in Rotterdam. Zodra je bij ons bent ingeschreven hebben we vooral contact via telefoon en mail, maar je bent ook altijd welkom om langs te komen op kantoor. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Wil je weten wat onze medewerkers van werken bij Best Flex vinden? Lees dan de interviews met Janneke of Marleen!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!