Bel ons! 085-0704160

Kwaliteitsverpleegkundige (32-36 uur) Rotterdam

Regio: Rotterdam & Voorne-Putten

Aantal uur: 32-36 

Ben jij een ervaren verpleegkundige en wil jij je verder ontwikkelen in de zorg, waarbij je doorgroeit tot tactisch-strategisch niveau? Vind jij het leuk om jouw collega’s te coachen?

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar meerdere verpleegkundigen die mee willen helpen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. We hebben bij verschillende klanten vacatures open staan voor kwaliteitsverpleegkundigen, een vast dienstverband voor 32 of 36 uur per week. Je werkt als ervaren verpleegkundige in een team en jouw rol is om continue te onderzoeken wat er nog beter kan, zodat er altijd wordt voldaan aan de kwaliteitseisen die cliënten, mantelzorgers, de organisatie, IGJ en de verzekeraars stellen. Alles uiteraard met het oog op kwalitatieve zorg die veilig is en die aansluit bij een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven van de cliënten. Bij kwaliteitsverbetering horen nu eenmaal veranderingen en die ga jij binnen de afdeling begeleiden, waarbij je jouw collega’s kunt coachen. Je maakt hen enthousiast, alert en je draagt jouw kennis en ervaring op hen over.

Heb jij je diploma verpleegkundige niveau 4 en ben je BIG geregistreerd?
Heb je ook recent enkele jaren ervaring opgedaan als verpleegkundige?
Kun je zelfstandig werken binnen een team?
Ben jij analytisch, een beetje perfectionistisch en gestructureerd? Kun je goed prioriteiten stellen?
Ben jij een ster in communicatie? Kun je goed luisteren en ben je goed in feedback geven?

Dan ben jij helemaal geknipt voor deze functie!

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk bureau, gespecialiseerd in de (thuis)zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we kunnen ook met je afspreken in Rotterdam. We zijn niet zomaar een uitzendbureau en we werven ook super talentvolle medewerkers die liever een vaste functie willen binnen een mooi bedrijf in de (thuis)zorg. We hebben veel connecties in de branche. We kennen al onze medewerkers en we kennen ook onze klanten goed. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Je kunt bij ons kiezen wat het best bij jou past: wil je op flexibele basis bij ons inschrijven en werken wanneer dat jou uitkomt? Dat kan! Wil je liever meteen een contract bij een organisatie die bij je past en vind je het fijn als wij jou daarbij begeleiden? Dan gaan we je daar met veel plezier bij helpen. Wil je liever een baan voor een vaste periode “uitproberen” om te zien of het echt een perfecte match is? Dan kunnen we je ook voor een bepaalde periode detacheren. Als het dan niet is wat je had gehoopt, kunnen we altijd weer samen met jou kijken naar de andere mogelijkheden.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Lees dan de interviews met Janneke of William!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!