Bel ons! 085-0704160

Teamleider 32-36 uur Vlaardingen

Regio: Vlaardingen

Aantal uur: 32-36

Vind jij jouw uitdaging in het motiveren en aansturen van een team in een belevingsgerichte zorginstelling? Voor een vacature bij één van onze klanten zoeken wij een teamleider voor een kleinschalige woongroep waar ouderen met dementie wonen. Het is een locatie met 3 verdiepingen waar je samenwerkt met een klein team. Hierdoor leer je de bewoners goed kennen en werkt het team heel nauw samen. De werkzaamheden zijn heel divers en jij kunt als teamleader echt het verschil maken.
Is dat iets voor jou?

Werken via Best Flex betekent dat je direct aan de slag kunt bij verschillende zorgorganisaties in intramurale en extramurale zorg. Deze vacature is voor een contract van 32 of 36 uur met een bepaalde tijd. We brengen je graag direct in contact met onze klant, maar je kunt ook kiezen voor werken via Best Flex. Als je bij ons bent ingeschreven, kunnen wij je in jouw carrière begeleiden en kun je met ons groeien naar jouw volgende functie. Je staat zelf aan het roer en bepaalt jouw koers! 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 en bij voorkeur ook ervaring in een managementfunctie, bijvoorbeeld als teamleider. Je bent ook in het bezit van een BIG-registratie. Je bent behulpzaam en hebt affiniteit met ouderen. Je bent iemand met overzicht, waarbij je niet alleen de afdelingsbudgetten bewaakt, maar ook de kwaliteit van de geleverde zorg. Je vindt het leuk om collega’s te motiveren en je durft ook uit te spreken wat er soms beter kan. Je krijgt veel ruimte om de ideeën van het team uit te werken en toe te passen. Je bent representatief en je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk uitzendbureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we kunnen ook met je afspreken in Rotterdam. Zodra je bij ons bent ingeschreven hebben we vooral contact via telefoon en mail, maar je bent ook altijd welkom om langs te komen op kantoor. We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Wil je weten wat onze medewerkers van werken bij Best Flex vinden? Lees dan de interviews met Janneke of Marleen!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!