Bel ons! 085-0704160

Triage verpleegkundige Rotterdam

Regio: Rotterdam

Aantal uur: 24-36 uur per week

Voor wie is welke zorg nodig? De één is gebaat bij de juiste zorg aan huis, terwijl voor een ander een opname in een verzorgingshuis een betere oplossing biedt.

Voor één van onze klanten zoeken wij een triage medewerker: een stressbestendige zorgtopper die samen met het team wil helpen om de cliënten op de juiste plek met de juiste zorg in te delen.

Het is leuke en dynamische functie, want:

  • In deze tijd gebeurt er veel en willen we de ziekenhuizen zoveel mogelijk ontlasten.
  • Je denkt elke dag in oplossingen.
  • Je schakelt tussen ziekenhuizen, huisartsen, intramurale locaties en thuiszorg-teams.

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor jou? Dan komt deze vacature op het juiste moment voorbij!

Wat verwachten we van jou?

Een verpleegkundige achtergrond en ervaring in de zorg. Je kunt zelfstandig werken, maar je vindt ook snel je draai in een team. Je bent stressbestendig en denkt in oplossingen.

Het is een functie van 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, maar als het aan beide kanten bevalt wordt dit natuurlijk verlengd. Je krijgt een passend salaris volgens de CAO VVT en er zijn fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op sporten, of opleidingsmogelijkheden.

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk bureau, gespecialiseerd in de zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we kunnen ook met je afspreken op ons kantoor in Rotterdam.
Wij bemiddelen tussen medewerkers en bedrijven en helpen je om werk te vinden dat bij jou past.

Zo kun je bij ons flexibel aan de slag in de zorg en zelf je eigen rooster bepalen, maar we bemiddelen ook in tijdelijke of vaste functies.
We hebben een groot netwerk van bedrijven in de (thuis)zorg. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom hebben wij veel persoonlijk contact met onze medewerkers én met de bedrijven. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Wil je weten wat onze medewerkers van werken bij Best Flex vinden? Lees dan de interviews met Marleen of Sharon & Sylvia!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!