Bel ons! 085-0704160

Verpleegkundige PG (24-32 uur) Rotterdam

Regio: Rotterdam (oost)

Aantal uur: 24-32

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om iets te betekenen in de ouderenzorg, of ben je aan het onderzoeken of dit werk bij jou past?

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een verpleegkundige voor een vaste baan op een psychogeriatrische afdeling in Rotterdam. Deze afdeling richt zich op ouderen met een complexe zorgvraag voor dagbehandeling of kortdurende zorg. Je komt in een team te werken, maar je doet veel taken zelfstandig. Vanwege de kortdurende zorg en dagbehandelingen is geen dag op deze afdeling hetzelfde en doe je veel afwisselend werk. Natuurlijk ben je betrokken bij de zorg voor de clienten en voer jij verpleegtechnische handelingen uit. Daarnaast ben je ook betrokken bij de administratieve taken. Uiteraard werk je samen in een team van specialisten. Je overlegt met de artsen en zorgt voor een goede overdracht naar de andere specialisten.

Heb jij je diploma verpleegkundige niveau 4 en ben je BIG geregistreerd?
Heb je affiniteit met ouderenzorg, of heb je hier misschien al wat ervaring in?
Spreek en schrijf je goed Nederlands?

Dan ben jij helemaal geknipt voor deze functie!

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk bureau, gespecialiseerd in de (thuis)zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we kunnen ook met je afspreken in Rotterdam. We zijn niet zomaar een uitzendbureau. Je komt gezellig voor ons werken en we staan dag en nacht voor je klaar. We kennen al onze medewerkers en we kennen ook onze klanten goed. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Je kunt bij ons kiezen wat het best bij jou past: wil je op flexibele basis bij ons inschrijven en werken wanneer dat jou uitkomt? Dat kan! Wil je liever meteen een contract bij een organisatie die bij je past en vind je het fijn als wij jou daarbij begeleiden? Dan gaan we je daar met veel plezier bij helpen. Wil je liever een baan voor een vaste periode “uitproberen” om te zien of het echt een perfecte match is? Dan kunnen we je ook voor een bepaalde periode detacheren. Als het dan niet is wat je had gehoopt, kunnen we altijd weer samen met jou kijken naar de andere mogelijkheden.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Lees dan de interviews met Janneke of William!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!