Bel ons! 085-0704160

Verzorgende PG niveau 3 (20-36 uur) Schiedam

Regio: Schiedam

Aantal uur: 20-36

Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om iets te betekenen in de ouderenzorg, of ben je aan het onderzoeken of dit werk bij jou past? Vind jij het fijn om in een vast team op een vaste locatie te werken? Op deze afdeling voor bewoners met dementie of Parkinson staan ze om jou te springen!

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een verzorgende niveau 3 die met liefde en aandacht wil zorgen voor een vaste groep bewoners met dementie of Parkinson, in een vast team. Je gaat de bewoners helpen bij hun persoonlijke verzorging en je helpt om er voor iedereen een fijne dag van te maken! Je wordt een vast gezicht op de afdeling en daarmee ben jij ook de persoonlijk begeleider en steun en toeverlaat van een aantal van de bewoners. Je kunt écht een steentje bijdragen en hun dagen prettiger maken. Naast de zorg help je ook met het bijhouden van de zorgdossiers en houd je samen met het team in de gaten of de bewoners meer of andere zorg nodig hebben.

Heb jij je diploma verzorgende niveau 3?
Heb je affiniteit met ouderenzorg, of heb je hier misschien al wat ervaring in?
Heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)?
Ben jij een doorzetter en werk je graag in een team?
Spreek en schrijf je goed Nederlands?

Dan ben jij helemaal geknipt voor deze functie!

Waarom Best Flex?

Best Flex is een klein en persoonlijk bureau, gespecialiseerd in de (thuis)zorg. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (vlakbij Spijkenisse), maar we kunnen ook met je afspreken in Rotterdam of direct in Schiedam als dat beter uitkomt. We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je met veel plezier naar je werk gaat. Als jij gemotiveerd bent, doe je je werk goed en zijn de cliënten en klanten tevreden. Daar doen we het voor! Omdat wij onze klanten en onze medewerkers persoonlijk kennen, weten wij vaak ook welk werk het beste bij jou past. Zo kunnen we jou weer goed begeleiden en dat doen we met veel plezier.

Deze vacature is voor een baan met een vast dienstverband. Als je nog niet zeker weet of dat iets voor jou is, dan kun je natuurlijk altijd eerst kennis komen maken bij Best Flex. Zo komen we er samen achter of het bij jou past. Wil je liever een baan voor een vaste periode “uitproberen” om te zien of het echt een perfecte match is? Dan kunnen we je ook voor een bepaalde periode detacheren. Als het dan niet is wat je had gehoopt, kunnen we altijd weer samen met jou kijken naar de andere mogelijkheden.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Lees dan de interviews met Janneke of William!

Kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan? Schrijf je dan snel bij ons in via het inschrijfformulier. Als je vragen hebt dan staat ons team voor je klaar! Je kunt hier de veelgestelde vragen lezen die we regelmatig bij sollicitaties horen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je iets anders bespreken? Neem snel contact met ons op via info@bestflex.nl of bel naar 085 070 41 60 en vraag naar Sonja of Sandra. Je kunt ons ook WhatsAppen op 06-57937967!