Vakantiewerk in de (thuis)zorg

Vakantiewerk in de (thuis)zorg

Ben jij bezig met een opleiding in de zorg? Of ga je dit jaar afstuderen?

Best Flex heeft veel vakantiewerk voor je beschikbaar! Je kunt bij ons zoveel werken als je wilt en je kunt je eigen rooster bepalen. Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? Je kunt bijvoorbeeld een paar weken fulltime werken om daarna nog lekker van een welverdiende vakantie te genieten, of je kiest voor een paar diensten per week en je combineert dit met uitslapen en netflixen!
En wat dacht je van werken met kost en inwoning, vlakbij het strand? Dan kun je na je ochtenddienst nog even lekker een frisse duik in de zee nemen… als onze Hollandse zomervakantie dat toelaat, want het weer hebben wij helaas ook niet in de hand!

We hebben vakantiewerk beschikbaar in de regio Rotterdam maar ook in Spijkenisse, Hoogvliet, Brielle, Zuidland, Ouddorp en Sommelsdijk. Bekijk onze vacatures voor meer informatie over het werk dat je kunt doen.

Heb je vragen? Bel naar 085-0704160 of mail naar info@bestflex.nl. Je kunt vragen naar Sandra Swiers, zij weet hier alles vanaf en helpt je graag om samen met jou je ideale vakantiebaan in de (thuis)zorg samen te stellen!