Bel ons! 085-0704160

Flexibel werk in de zorg

Bij Best Flex kun je zelf bepalen waar en wanneer je werkt, maar heb je wel de veiligheid van een vaste baan. Je bent een soort eigen baas, maar je hoeft je niet druk te maken om je pensioen, vakantiedagen, belastingaangifte of het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers.

Klinkt goed he?

Heb je op dit moment geen werk, of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vind je het fijn om afwisselend werk te doen op verschillende locaties en dagen, of ben je juist op zoek naar een vaste baan?

Foto Simone website
Werk in de zorg 

Wij werken samen met veel verschillende bedrijven in de regio Spijkenisse- Voorne Putten, Goeree-Overflakkee, Rotterdam, Albrandswaard, Schiedam en Vlaardingen. Wij helpen je graag met het vinden van werk dat bij je past. Ons kantoor bestaat al 8 jaar, maar onze medewerkers hebben bij elkaar al meer dan 100 jaar ervaring in onze branche! Ze kennen iedereen en weten daarom heel snel welke organisatie goed bij jou past. 

Bijbaan in de zorg 

Ben je nog aan het studeren, maar wil je in je vrije uren alvast wat werkervaring opdoen? Je kunt bij ons ’s avonds of in het weekend al direct aan de slag! In de vakantieperiodes hebben wij verschillende projecten bij onze opdrachtgevers, waardoor je via Best Flex ook gemakkelijk aan leuk vakantiewerk kunt komen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en zorgen er graag voor dat je met plezier aan het werk gaat!

Flexibel werk in de zorg

Via Best Flex kun je snel aan de slag bij verschillende bedrijven in de (thuis)zorg in de regio’s Rotterdam, Spijkenisse-Voorne Putten en Goeree-Overflakkee. Wij hebben werk in alle soorten functies, van helpende zorg & welzijn niveau 2 en 2+ tot en met verpleegkundige niveau 5.

Of je nu maar een paar uur in de week wilt werken, of in een korte periode juist fulltime beschikbaar bent: bij ons bepaal je jouw eigen rooster. Je kunt via de app je beschikbaarheid doorgeven of je eigen diensten kiezen. Het werk is afwisselend en wij zorgen dat je werkt bij bedrijven die bij je passen!

Is dit iets voor jou? Maak dan snel een afspraak, zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden!

Bijbaan in de zorg

Volg jij een opleiding voor een baan in de verzorging of verpleging en wil jij naast je studie graag werkervaring opdoen? Ook dan ben je erg welkom bij Best Flex. Vanaf niveau 2 kun je via Best Flex aan de slag op je vrije dagen, in de avonduren, in het weekend of tijdens je vakanties. Je kunt werken wanneer dat met jouw studie te combineren is en je kunt bij verschillende bedrijven ervaring opdoen. Zo kun je er direct alvast achter komen wat voor soort baan er bij je past als je jouw diploma op zak hebt!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Terug in de zorg

Ben je er even tussenuit geweest en wil je graag weer aan het werk, maar weet je niet zeker of je nog bekwaam bent? Heb je vroeger een opleiding gedaan in de zorg, maar deze nooit afgemaakt? Als jij graag wil werken, helpen wij je om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn om het werk in de zorg weer op te pakken. Wij hebben werk op ieder niveau en daarnaast hebben we goed contact met scholen en stageplaatsen. Kortom: we komen er samen altijd uit! 

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken, zodat wij je snel weer op weg kunnen helpen!