Verpleegkundige voor langdurige opdracht (32 uur p/w)

Type

Opleidingsniveau

MBO

Locatie

Rotterdam

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons team op en wij helpen je zo snel mogelijk opweg naar jou nieuwe baan!

Ben jij een ervaren verpleegkundige op zoek naar een langdurige en stabiele opdracht? Bij Best Flex hebben we een geweldige kans voor jou! Vanaf 1 januari 2025 kun je voor 32 uur per week aan de slag bij een verpleeghuis in Rotterdam. Dit is dé kans om zekerheid in uren en inkomsten te combineren met alle voordelen van werken via Best Flex!

Wat bieden wij?

Werk 32 uur per week voor een langere periode op één vaste locatie. Dit biedt jou de rust en stabiliteit waar je naar op zoek bent, zonder in te leveren op de vrijheid die werken via Best Flex biedt. Voor zzp’ers die twijfelen over hun toekomst door aankomende wetswijzigingen is dit een perfecte overstap naar meer zekerheid.

Verdien een aantrekkelijk uurloon, afhankelijk van jouw ervaring:

  • € 21,33 tot € 25,20 bruto per uur
  • Reserveringen bovenop jouw uurloon voor vakantiedagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Kans op leuke extra’s of bonussen

Je ontvangt jouw salaris iedere vrijdag op jouw rekening. Wil je liever per 4 weken uitbetaald worden? Geen probleem, dat kan in overleg!

Je bent niet alleen een waardevolle kracht op de werkvloer, maar maakt ook deel uit van ons warme en sociale team. Regelmatig organiseren we gezellige vrijdagmiddagborrels en uitjes, zodat je ook buiten het werk contact kunt hebben met je collega’s van Best Flex.

Je gaat aan de slag bij een verpleeghuis in Rotterdam waar ouderen wonen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en die 24 uur per dag zorg, begeleiding en behandeling nodig hebben. Je zorgt voor een warme en professionele zorgverlening tijdens voornamelijk dagdiensten, waarbij je jouw ervaring en kennis optimaal kunt inzetten.

Wat heb jij nodig?

  • Een diploma Verpleegkunde en enige werkervaring als verpleegkundige
  • Enthousiasme en passie voor ouderenzorg
  • De motivatie om voor een langere periode deel uit te maken van ons team

Waarom Best Flex?

Best Flex is de specialist voor flexibele arbeid in de zorg. Bij Best Flex ben je verzekerd van een langdurige opdracht, met de vrijheid en voordelen die werken via ons biedt. We luisteren naar jouw wensen, bieden flexibiliteit waar mogelijk, en zorgen ervoor dat jij je volledig kunt richten op waar je goed in bent: zorg verlenen!

Solliciteer nu en ontdek de voordelen van werken via Best Flex!

Best Flex – Samen bouwen aan een flexibele en stabiele zorgcarrière!

Soliciteer direct!

Hidden
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 4.