Bel ons! 085-0704160

Dit is Best Flex

Wij staan voor een persoonlijke benadering en kennen onze klanten en onze kandidaten. Dit is één van de redenen waardoor wij snel de juiste match kunnen maken.

Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn in een samenwerking, maar het houdt voor ons in dat je moet doen wat je belooft. We komen onze afspraken altijd na, ook als we minder goed nieuws hebben. Doordat u altijd één vast aanspreekpunt heeft, weet u bij wie u altijd terecht kunt.

Wij doen ons werk met plezier en bezieling. Wij beschikken over een groot bestand met professionals en enthousiaste werknemers, die wij graag koppelen aan een werkgever die bij hen past.

Best Flex is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), de belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Leden van deze bond voldoen aan hoge kwaliteitseisen, onder andere op het gebied van arbeidsvoorwaarden en veiligheid op de werkvloer. Ze staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Alle ABU-leden worden periodiek gescreend door een Controlerende Instelling, waardoor constante kwaliteit gewaarborgd is.

Wie wij zijn

Sonja Brugghe

intercedent ]

Sandra Swiers

intercedent ]

Ronald Aalders

[ planner ]

Simone Hartman

[ planner ]

Michele van den bouwhuijsen

[ communicatie ]

Elles de Wal

[ recruiter ]

INGE DU PON

[ office ]

JACOLINE REHORST

directie ]

JAN VAN DEN BOUWHUIJSEN

directie ]

JOPIE

management assistant ]

ISH

assistent ]

Milo

assistent ]

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Maar e-mailen kan natuurlijk ook: info@bestflex.nl