Over ons

We hebben een hart voor de zorg en vinden het belangrijk dat iedere zorgmedewerker op de juiste plek terecht komt! Daar zetten we ons elke dag weer met veel plezier voor in! 

Betrokken

Wij staan voor een persoonlijke benadering en besteden veel tijd aan het goed leren kennen van onze medewerkers en onze klanten. Dit is één van de redenen waardoor wij snel de juiste match kunnen maken.

Betrouwbaar

Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn in een samenwerking, maar het houdt voor ons in dat je moet doen wat je belooft. We komen onze afspraken altijd na, ook als we minder goed nieuws hebben. Doordat je altijd één vast aanspreekpunt hebt, weet je bij wie je altijd terecht kunt.

Bevlogen

Onze collega's komen zelf uit de zorg en daarom kennen we deze branche zo goed! We doen ons werk met plezier en bezieling. Wij beschikken over een groot bestand met locaties en medewerkers. We hebben voor iedereen iets passends, zowel voor studenten als voor zeer ervaren of gespecialiseerde zorgmedewerkers.

Wij zorgen ervoor dat medewerkers in de zorg op de juiste locatie terecht komen!

Best Flex is de werkgever voor (flexibel) werk in de zorg. Je kunt bij ons komen werken en zelf je rooster bepalen. Je kunt ervoor kiezen om op verschillende locaties en verschillende diensten te werken, of we helpen je zoeken naar de juiste vaste baan. Op deze manier kun je goed uitzoeken wat het beste bij jou past! 

Wij werken samen met verschillende locaties in de (thuis)zorg, onder andere in de regio’s Rotterdam, Spijkenisse, Voorne-Putten, Goeree Overflakkee, Schiedam, Vlaardingen en Dordrecht. 

We besteden veel aandacht aan onze medewerkers en houden intensief contact over jouw wensen en behoeften. Ook als je via ons aan de slag bent gegaan houden wij contact. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en we willen dat je daarnaast ook lekker in je vel zit. 

De locaties waar we nauw mee samenwerken, weten dat we houden van korte lijnen en dat we meteen voor je aan de slag gaan als je met spoed medewerkers nodig hebt. Of als je zelf geen tijd hebt om de perfecte kandidaat voor een vaste functie te zoeken. Met veel van onze locaties werken we al bijna 10 jaar samen! 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? 

Of ben je juist op zoek naar nieuwe medewerkers in de zorg?

Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak met één van onze medewerkers. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Heenvliet, maar we kunnen ook online afspreken.

Flexibel personeel

Je hebt altijd wel van die periodes waarin je het rooster net niet helemaal compleet krijgt. Bijvoorbeeld in de vakantie, door ziekte of tijdens andere piekmomenten in het jaar. Best Flex helpt je graag met flexibele medewerkers die je op die momenten komen helpen!

Detacheren

Als je voor een langere periode extra versterking van het team zoekt, hebben wij een netwerk van zorgmedewerkers beschikbaar. Ook als je met spoed vervanging zoekt kunnen we je helpen om de juiste medewerker voor jullie team te vinden!

Studenten

Studenten kunnen via Best Flex op verschillende plekken in de zorg (meer) ervaring opdoen en zo bepalen welke richting zij willen kiezen en welk werk het beste bij hen past. Zij kunnen in hun vrije weekenden en vakanties vaak wat meer diensten oppakken en zijn hierin erg flexibel.

Team Best Flex

ISH

- Assistent

Ish is onze vrolijke kantoorhond. Zo lang als hij leeft gaat hij al met Sonja mee naar kantoor. Hij houdt van knuffelen en weet alle harten te veroveren, zelfs van mensen die eigenlijk niet zo van honden houden. Het is heel gezellig om hem erbij te hebben!

JOPIE

- Management assistant

Jopie is de ondeugende teckel van Inge. Ze is nog erg jong en is een echte eigenwijze teckel, maar wel heel lief natuurlijk. Ze komt zo nu en dan met Inge mee naar kantoor en kan daar heel goed samen spelen met Ish.

JAN VAN DEN BOUWHUIJSEN

- Directie

Jan heeft Jacoline in 2012 geholpen Best Flex op te zetten. Jan is ondernemer in hart en nieren en heeft ook nog eens heel veel verstand van cijfers. Hij is op de achtergrond nog altijd erg betrokken bij Best Flex, ook al zie je hem niet elke dag op kantoor. Als er nieuwe afspraken met locaties worden gemaakt is Jan daar altijd druk mee in de weer.

JACOLINE REHORST

- Directie

Jacoline werkt sinds 1996 in de (thuis)zorg. In 2012 heeft zij samen met Jan Best Flex opgericht. Zelfs nu, 10 jaar later, kennen we nog steeds iedere medewerker persoonlijk en zijn we betrokken bij het wel en wee van hen. Jacoline vindt dat wij altijd net een stapje harder lopen voor onze opdrachtgevers en medewerkers. Ons hele team is bevlogen, betrokken en betrouwbaar. Dat is waar Best Flex voor staat en dat is waar zij na al die jaren nog steeds heel trots op is.

MICHELE VAN DEN BOUWHUIJSEN

- Communicatie

Michèle is al sinds de oprichting betrokken bij Best Flex. Zodra er iets te doen is wat met marketing of communicatie te maken heeft, springt zij achter haar laptop. Naast onze website zijn we met Best Flex online ook te vinden op LinkedIn, Facebook en Instagram en dat wordt o.a. door Michèle bijgehouden.

MARA FRANCKEN

- Junior Planner

Mara is sinds november 2022 werkzaam bij Best Flex als Junior Planner en voelde zich al gauw thuis in ons team. Samen met Ronald en Elly houdt ze zich voornamelijk bezig met de gehele planning. Haar gastvrijheid, die ze meeneemt vanuit haar ervaring in de horecabranche, zet ze in om o.a. onze medewerkers naar tevredenheid in te plannen met de juiste diensten. Ze zet graag nét een stapje extra!

Elly Jansen-Bruinzeel

ELLY JANSEN-BRUINZEEL

- Planner

De zorgsector heeft een speciaal plekje in Elly haar hart. Elly heeft altijd al in de zorg gewerkt, voornamelijk ‘aan het bed’, en is sinds 2021 onderdeel van ons planningsteam. Ze wilde graag bij de zorg betrokken blijven en haar steentje blijven bijdragen, maar wel vanuit een andere functie. En dat kon bij Best Flex! Elly is een echt familiemens en heeft geen huisdieren, maar ze geniet van de gezelligheid van de hondenvriendjes op kantoor.

INGE DU PON

- Office

Dit is Inge du Pon. Inge woont in Abbenbroek met Vincent en hun teckel Jopie. Inge doet met heel veel plezier de ondersteunde -en administratieve taken op het kantoor van Best Flex. Ze werkt hier nog niet zo lang als Sandra en Sonja, maar toch is het alsof ze er altijd al is geweest! Inge voelt zich gelukkig helemaal thuis bij ons en neemt zo nu en dan ook haar teckel Jopie mee naar kantoor.

RONALD AALDERS

- Planner

Ronald bewaakt de personeelsplanning en zorgt elke week voor de gehele verloning en facturatie, zodat iedereen op tijd zijn of haar salaris ontvangt. Ook houdt hij zich bezig met de inrichting en werking van onze systemen. Ronald is getrouwd met Simone en werkt sinds april 2017 bij Best Flex. Hij is sportief, reist graag en is een groot fan van de natuur. Voor Ronald dan ook een vakantie met lange hikes door de bossen en bergen en kajak-tochten op rivieren of de open zee.

SANDRA SWIERS

- Intercedent

Sandra werkt sinds 2017 bij Best Flex, als intercedent. Sandra is getrouwd, moeder van 2 (leuke!) zoons en heeft een hond. Na jaren zelf als leidinggevende in de zorg te hebben gewerkt, zowel intra- als extramuraal, vindt Sandra het nu erg leuk om alle zorgorganisaties van gemotiveerd en enthousiast personeel te voorzien.

SONJA BRUGGHE

- Intercedent

Sonja Brugghe is al sinds de start van Best Flex in 2012 in dienst als intercedent. Sonja kent iédereen in de zorg en zal je daar altijd weer mee verbazen. Ze is getrouwd met Ed en hondenmoeder van Ish, onze lieve kantoorhond. Sonja heeft altijd zelf in de zorg gewerkt, maar toen zij niet meer aan het bed kon werken heeft zij zich met veel passie gestort op haar nieuwe rol als intercedent. Sonja wil nooit meer weg uit de zorg!

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!