Bel ons! 085-0704160

Dit is Best Flex

Wij staan voor een persoonlijke benadering en kennen onze klanten en onze kandidaten. Dit is één van de redenen waardoor wij snel de juiste match kunnen maken.

Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn in een samenwerking, maar het houdt voor ons in dat je moet doen wat je belooft. We komen onze afspraken altijd na, ook als we minder goed nieuws hebben. Doordat u altijd één vast aanspreekpunt heeft, weet u bij wie u altijd terecht kunt.

Wij doen ons werk met plezier en bezieling. Wij beschikken over een groot bestand met professionals en enthousiaste werknemers, die wij graag koppelen aan een werkgever die bij hen past.

Bent u op zoek naar deskundig en gemotiveerd personeel dat snel inzetbaar is? Best Flex biedt oplossingen op maat voor (tijdelijke) tekorten in uw personeelsbestand!

Best Flex onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die zij geeft aan opdrachtgever en kandidaat.

Een opdrachtgever en kandidaat moeten bij elkaar passen en daarbij gaat het niet alleen om functie-eisen, maar juíst ook om persoonlijkheid! Om deze ‘klik’ te kunnen maken, is persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever belangrijk. Wij willen uw bedrijf leren kennen, zodat we een goede match kunnen maken.

Ook besteden we veel aandacht aan onze kandidaten en houden intensief contact over hun wensen en behoeften. Ook als iemand aan het werk is gaan, houden wij contact. We vinden het belangrijk dat iemand plezier in het werk heeft en zijn of haar persoonlijke doelen weet te behalen. Dat werkt motiverend. En…gemotiveerde medewerkers functioneren beter!

Hoewel wij snel helpen met de oplossing voor tekorten in uw personeelsbestand en korte lijnen hebben, streven wij naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij geloven dat een goede en langdurende samenwerking bijdraagt aan betere kwaliteit.

Bent u benieuwd of Best Flex een oplossing heeft voor uw personeelsuitdaging? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak met één van onze medewerkers.

Heeft u behoefte aan extra personeel, maar geen ruimte om meer mensen in dienst te nemen? Best flex regelt dit graag voor u!

Heeft u een tijdelijke uitdaging met de personeelsbezetting? Wij zorgen voor personeel op de momenten dat u iemand nodig heeft.

Heeft u een vacature, maar zelf geen tijd om het selectieproces met aandacht op te volgen? Best Flex neemt dit graag voor u uit handen!

Best Flex is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), de belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Leden van deze bond voldoen aan hoge kwaliteitseisen, onder andere op het gebied van arbeidsvoorwaarden en veiligheid op de werkvloer. Ze staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Alle ABU-leden worden periodiek gescreend door een Controlerende Instelling, waardoor constante kwaliteit gewaarborgd is.

Wie wij zijn

Sonja Brugghe

intercedent ]

Sandra Swiers

intercedent ]

Ronald Aalders

[ planner ]

INGE DU PON

[ office ]

Michele van den bouwhuijsen

[ communicatie ]

JOPIE

[ management assistant ]

JACOLINE REHORST

[ directie ]

JAN VAn den bouwhuijsen

directie ]

ISH

assistent ]

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Maar e-mailen kan natuurlijk ook: info@bestflex.nl