Over ons

We hebben een hart voor de zorg en vinden het belangrijk dat iedere zorgmedewerker op de juiste plek terechtkomt! Een blije zorgmedewerker levert tenslotte ook het beste werk. Daar zetten we ons elke dag weer met veel plezier voor in! 

Wij zorgen ervoor dat medewerkers in de zorg op de juiste locatie terecht komen!

Best Flex is de werkgever voor (flexibel) werk in de zorg. Je kunt bij ons komen werken en zelf je rooster bepalen. Je kunt ervoor kiezen om op verschillende locaties en verschillende diensten te werken, of we helpen je zoeken naar de juiste vaste baan. Op deze manier kun je goed uitzoeken wat het beste bij jou past! 

Wij werken samen met verschillende locaties in de (thuis)zorg, onder andere in de regio’s Rotterdam, Spijkenisse, Voorne-Putten, Goeree Overflakkee, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Lansingerland en Dordrecht. 

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? 

Of ben je juist op zoek naar nieuwe medewerkers in de zorg?

Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak met één van onze medewerkers. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Heenvliet, maar we kunnen ook online afspreken.

Hoe kunnen we je helpen?

We besteden veel aandacht aan onze medewerkers en houden intensief contact over jouw wensen en behoeften. Ook als je via ons aan de slag bent gegaan houden wij contact. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en we willen dat je daarnaast ook lekker in je vel zit. 

De locaties waar we nauw mee samenwerken, weten dat we houden van korte lijnen en dat we meteen voor je aan de slag gaan als je met spoed medewerkers nodig hebt. Of als je zelf geen tijd hebt om de perfecte kandidaat voor een vaste functie te zoeken. Met veel van onze locaties werken we meer dan 10 jaar samen!