Ik zoek medewerkers

Gediplomeerde zorgmedewerkers, van niveau 2 tot en met niveau 5, maar ook medisch specialisten. We hebben een groot netwerk in de (thuis)zorg en we helpen je graag aan de juiste medewerker voor jouw team!

Ben je op zoek naar personeel in de (thuis)zorg en heb je snel de juiste mensen nodig?

Best Flex denkt altijd mee over een oplossing voor alle tekorten in je personeelsbestand! Hulp op piekmomenten, vervanging tijdens zwangerschapsverlof of vaste medewerkers voor een langere periode: wij hebben een groot bestand met gediplomeerde zorgmedewerkers die direct beschikbaar zijn! 

Bij Best Flex maken we het verschil met de persoonlijke aandacht die wij geven aan iedereen met wie wij werken.

Hoe kunnen we je helpen?

Een zorginstelling en een medewerker moeten bij elkaar passen en daarbij gaat het niet alleen om functie-eisen, maar juíst ook om persoonlijkheid! Om deze ‘klik’ te kunnen maken, vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Als we gaan samenwerken besteden wij veel aandacht om jouw bedrijf te leren kennen, zodat we een goede match kunnen maken.

Intensief contact

Ook besteden we veel aandacht aan onze medewerkers en houden we intensief contact over hun wensen en behoeften. Ook als iemand voor een vaste periode aan het werk is gegaan, houden wij contact. We vinden het belangrijk dat iemand plezier in het werk heeft en zijn of haar persoonlijke doelen weet te behalen. Dat werkt motiverend. En…gemotiveerde medewerkers functioneren beter!

Een goede en langdurende samenwerking

Hoewel wij bekend staan om ons snelle resultaat en korte lijnen, streven wij naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers. Wij geloven dat een goede en langdurende samenwerking bijdraagt aan betere kwaliteit.

Ben je benieuwd of Best Flex een oplossing heeft voor jullie personeelsuitdaging? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak met één van onze medewerkers.

Flexibel personeel

Heb je behoefte aan extra personeel, maar geen ruimte om meer mensen in dienst te nemen? Best flex regelt dit graag voor je!

Detacheren

Heb je een tijdelijke uitdaging met de personeelsbezetting? Wij zorgen voor personeel op de momenten dat jij iemand nodig hebt.

Werving en selectie

Heb je een vacature, maar zelf geen tijd om het selectieproces met aandacht op te volgen? Best Flex neemt dit graag voor je uit handen!