Ik zoek werk in de zorg

Je hebt een opleiding in de zorg en je wilt graag aan de slag! Maar wat voor locatie past bij jou? En in wat voor soort team kom jij het best tot je recht? Wat voor soort werk je ook zoekt, wij helpen je graag om de juiste plek voor jou te vinden! 

Ik wil graag werken in de zorg!

Je hebt een hart voor de zorg en je werkt graag met mensen. Maar je bent meer dan alleen je werk. Je hebt ook een sociaal leven, plannen voor het weekend, de zorg voor kinderen, huisdieren of ouders, je wilt af en toe sporten.. en je hebt er geen zin in om een maand van tevoren al een vast rooster te ontvangen. Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Best Flex kun jij werken in de (thuis)zorg wanneer het jou uitkomt. Zo kun je jouw werk gemakkelijk afstemmen met de rest van je leven! Wij begrijpen dat dit belangrijk voor je is. Je kunt ook zelf het aantal uur bepalen, of je nu liever een 0-urencontract hebt of een vast contract voor bijvoorbeeld 16 of 32 uur per week! 

Werk voor alle niveaus in de zorg

Bij Best Flex kun je flexibel werken in vaste dienst. Dat combineert het beste van 2 werelden: je bepaalt je eigen rooster, maar je hebt wel alle voordelen van een werkgever. We hebben werk voor alle niveaus in de (thuis)zorg, op allerlei verschillende locaties en afdelingen. Je kunt zo veel of zo weinig werken als je zelf wilt en je kunt het heel afwisselend maken of juist kiezen voor vaste locaties. Je kunt bij ons kiezen voor een 0-urencontract of een vast contract voor het aantal uur dat jij per week zou willen werken. 

We werken samen met locaties in Spijkenisse, Voorne-Putten, Goeree Overflakkee, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Albrandswaard en Dordrecht. 

Werken naast je studie

Volg jij een opleiding voor een baan in de verzorging of verpleging en wil jij naast je studie graag werkervaring opdoen? Ook dan ben je erg welkom bij Best Flex. Vanaf niveau 2 kun je via Best Flex aan de slag op je vrije dagen, in de avonduren, in het weekend of tijdens je vakanties. Je kunt werken wanneer dat met jouw studie te combineren is en je kunt bij verschillende bedrijven ervaring opdoen. Zo kun je er direct alvast achter komen wat voor soort baan er bij je past als je jouw diploma op zak hebt!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Terug aan de slag

Ben je er even tussenuit geweest en wil je graag weer aan het werk, maar weet je niet zeker of je nog bevoegd bent? Heb je vroeger een opleiding gedaan in de zorg, maar deze nooit afgemaakt? Als jij graag in de thuiszorg wil werken, helpen wij je om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn om het werk in de zorg weer op te pakken. Wij hebben werk op ieder niveau en daarnaast hebben we goed contact met scholen en stageplaatsen. Kortom: we komen er samen altijd uit! 

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken, zodat wij je snel weer op weg kunnen helpen!

Betrokken

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en daarom besteden we er veel aandacht aan om jou goed te leren kennen. We willen weten wie je bent en waar jij blij van wordt, zodat we je kunnen helpen om de juiste locatie(s) voor jou te vinden.

Betrouwbaar

Betrouwbaar betekent voor ons dat we doen wat we je beloven. We komen onze afspraken altijd na, ook als we minder goed nieuws hebben. Je kunt altijd bij ons terecht.

Bevlogen

Wij doen ons werk met veel plezier. Ook onze collega's op kantoor komen uit de zorg. Daarom weten we waar we het over hebben! We doen altijd ons best om onze collega's met plezier hun werk te laten doen en we hebben veel contact met alle locaties.